Zakospeed 2

ZakoSpeed ​​2 je Dudek-ovo jadralno padalo, ki odgovarja na nove trendne, potrebe po hitri vožnji. To ni poletno jadralno padalo, zato se Zako ne sme uporabljati za nadmorsko višino ali akrobatsko letenje. Po drugi strani pa ni nič proti njegovi uporabi pri zemeljskih aktivnostih – pravzaprav je še bolj primeren za to kot normalno krilo, kar je odlična priložnost, da se seznanite z jadralnim padalom.

Speedriding je smučarski spust ali deskanje na snegu, ki je prineslo novo dimenzijo. Izkušnja je okrepljena z krilom z zmanjšano zmogljivostjo, kar vam omogoča, da naredite nekaj skokov na poti navzdol – vrsta hoje po luni čez kalupe in ovire. Z nekoliko boljšem rokovanjem bo smučar lahko preživel več časa v zraku, zato bo namesto hitrega smučanja z nekaj dvigi hitro in nizko letel.

Kot lahko vidite, je meja med speedridingom in speedflyingom precej nejasna – in to je ravno območje, kjer prebiva naš ZakoSpeed ​​2, kar omogoča neverjetno mešanico tridimenzionalne zimske izkušnje.

Še vedno lahko ločimo več bolj specializiranih vrst, ki so bolje opremljene za premagovanje njenih področij:

Različice:

  • ZakoSpeed ​​2 12
  • ZakoSpeed ​​2 14
  • ZakoSpeed ​​2 16

Oblika in zmogljivost teh modelov je podobna standardnim PG krilom. Notranja zasnova ima delna v-rebra, ki nudijo podporo klasičnim prosto plavajočim rebrom in omogočajo pravilno zgornjo površino, pri tem pa ne ovirajo notranjega širjenja pritiska (z drugimi besedami – dobra zmogljivost z veliko varnostjo).

Oblika in značilnosti

Oblika in značilnosti ZakoSpeed ​​2 izhajajo iz standardnih letečih kril. To so velike odprtine za celice, ki omogočajo brezhiben vzlet, brez močnega vetra. Viseče linije so relativno kratke, pritrjene na vsako drugo rebro. Oblikovanje notranjih kril ima diagonalno v-rebro (reducirano na trakove, saj ni potrebno, da je krilo neprebojno).

To je ustrezna rešitev, ki zagotavlja pravilno pozicioniranje prosto plavajočih reber, gladko zgornjo površino in prosto širjenje tlaka znotraj krila. Vse to pomeni dobro delovanje pri popolni varnosti.

Zaradi svoje majhne površine ZakoSpeed ​​2 ohranja dobro stabilnost tudi pri močnih sunkih, linije A in B ter C & D so zbrane v dveh glavnih vrstah vzmetnih vrst. Ta preprosta organizacija omogoča tudi poenostavitev dvojnih dvižnikov, zaradi česar frontalni kolapsi ob vzletu niso možni.

Barve

Blue

Pink

Orange

Fotogalerija

Povpraševanje

Pošlji nam vprašanja, naročila, kontaktirajte nas brez zadržkov!

Prijavi se na E-novice

Prejmi vse novosti in nore popuste na svoj e-poštni naslov!