Marlin 2

Če bi bili le vetrovi lažji … ampak ničesar ne moreš storiti glede tega. Ali pač? Kaj pa, če bi našli veliko manjše krilo, ki bi se obnašalo kot standardno, vendar varno v teh razmerah? In ne povzroča takšnega stresa, ko se vleče skozi bazene in blato v bližini?

Imamo tako krilo za vas in vašega inštruktorja. To se imenuje MARLIN 2 – namensko krilo za usposabljanje.

Marlin je majhno izobraževalno krilo, namenjeno izključno za zemeljske vaje. Ne moreš leteti s tem krilom, še manj pa izvajati akrobacije.

Zaradi majhnega kvadrature Marlin ostane izjemno umirjen v termičnih sunkih, zato ne potrebujete nobene posebne pomoči pri treningu, ki se začne v močnih pogojih. Lahko se gibljete tudi pri vetru 12 m / s, tako da je učinkovitost treninga lansiranja povečana do 30%, odvisno od lokalnih vremenskih razmer.

Marlin se obnaša kot običajeno jadralno padalo, ki prosto pluje. Uporabljen material daje krilu rahlo refleksno obnašanje, tako da se pri močnem vetru ne nagiba naprej. Dvižniki in vrvi so enaka “pravim” jadralnim padalom.

Še vedno pa Marlin 2 od učencev zahteva ustrezno koncentracijo in pravilne vnose, tako da se bodo udeleženci skoraj takoj lahko spoprijeli z večjimi jadralnimi padali.

Barve

Blue

Red

Orange

Fotogalerija

Povpraševanje

Pošlji nam vprašanja, naročila, kontaktirajte nas brez zadržkov!

Prijavi se na E-novice

Prejmi vse novosti in nore popuste na svoj e-poštni naslov!