CODEN

Pri oblikovanju jadralnega padala smo poskrbeli za najboljši kompromis med varnostjo in zmogljivostjo.

Zaradi natančno nastavljenega profila omogoča Coden visoko odpornost na deflacije tudi pri maksimalni hitrosti. V kombinaciji z deli Flexi Edge, zmanjšano skupno dolžino vrvic in vitkostjo 6,95 je zmogljivost Codena primerljiva z ne-certificiranimi krili, vendar pa je bila ohranjena velika pasivna varnost, kar potrjuje certifikat EN D (nenazadnje, to je vstopnica v tekmovanja FAI prve kategorije).

Medtem ko se Coden obnaša predvidljivo, se lahko sprostite za taktična razmišljanja ali oglede (odvisno od vašega razpoloženja :) ). Posebni ročaji v obliki krogle omogočajo natančno krmiljenje na dosegu roke tudi v pospešenem letu.

Z različnimi silami  na krmilne vrvice omogočamo enostavno razlikovanje med ostrimi zavoji v močnih jedrih in plitkim kroženjem v šibkih termičnih stebrih.

V mesecih poskusov je jadralno padalo pokazalo izjemno zmogljivost in zgledno vedenje; vsi testni piloti so bili pozitivno navdušeni.

Coden je izdelan z novo tehnologijo, ki uporablja natančnost laserskega rezanja.

Vse proizvodnje faze so izvedene na Poljskem in so zaključene pod strogim nadzorom samega oblikovalca, kar zagotavlja največjo evropsko kakovost.

Barve

Blue

Orange

Red

Fotogalerija

Povpraševanje

Pošlji nam vprašanja, naročila, kontaktirajte nas brez zadržkov!

Prijavi se na E-novice

Prejmi vse novosti in nore popuste na svoj e-poštni naslov!