OPTIC 2 LIGHT

Struktura krila je ojačana s togimi palicami (tehnologija Flexi Edge) in mini rebri na zadnjem robu, kar resnično predstavlja gladko in stabilizirano krilo v celotnem razponu hitrosti. Še ena rešitev, ki izboljšuje aerodinamiko in stabilnost, je implementacija tehnologije Shark Nose v krilo. Vse te tehnologije prihajajo iz tekmovalnih kril, ki v kombinaciji s tri linijskim vrviščem zagotavljajo pasivno varnost in izjemno aerodinamično zmogljivost.

Optic 2 Light, ima nekatere refleksne lastnosti. Krilo je odporno proti zapiranju, enostavno za dvig in je odlično vodljivo. Posebno pohvalo si zasluži velika stranska in vzdolžna stabilnost.

Sodobni nosilni trakovi širine 12 mm imajo škripce s krogličnimi ležaji (SmartPulleys).

Kot rezultat tega je, da imate krilo, ki bo zlahka drselo v najmanjšem dviganju, in dosegalo velike razdalje v značilni turbulenci termično aktivnega dne. Delovanje pospeševalnikov je varno in udobno tudi v zahtevnih razmerah.

Optic 2 Light ima veliko hitrosti, veliko tendenco dviganja in na splošno preprosto želi leteti. Barvna shema je poenostavljena zaradi lažje izdelave in izogibanja šivom, ki niso nujno potrebni po konstrukciji.

Optic 2 Light je izdelan z uporabo nove tehnologije, ki uporablja natančnost laserskega rezalnika. Vse proizvodnje faze so izvedene na Poljskem in so zaključene pod strogim nadzorom samega oblikovalca, kar zagotavlja največjo evropsko kakovost.

Certificiranje

Optic 2 Light jma teste EN / LTF B kategorije, kot tudi test obremenitve.

Barve

Air

Earth

Fire

Water

Fotogalerija

Povpraševanje

Pošlji nam vprašanja, naročila, kontaktirajte nas brez zadržkov!

Prijavi se na E-novice

Prejmi vse novosti in nore popuste na svoj e-poštni naslov!