Hadron 1.1

Hadroni so drobni osnovni delci, ki lahko pospešeni nosijo ogromne količine energije. Zato je Hadron hiter, energičen in lahko veliko dvigne.

Jadralno padalo je namenjeno izkušenim in aktivnim letalcem , ki odlično obvladajo posebnosti refleksnega jadralnega padala. Hadronova “refleksivnost” je konstantna v vseh položajih trimerja. Pri razmerju 5,9 ima skromnih 59 celic, kar omogoča enostavno napihovanje in popolno notranjo porazdelitev tlaka. Sintetične palice na njenem vodilnem robu znatno izboljšajo vzlet in stabilnost pri visokih hitrostih.

Serijsko proizvedeni Hadroni so opremljeni z 2D krmilnim sistemom, ki je podoben klasični konfiguraciji krmiljenja (pilot ima na razpolago le dve zavori). Krmiljenje je zasnovano tako, da pri nizkih in srednjih hitrostih geometrija krmilnih linij ni zelo agresivna in tako izboljša natančno krmiljenje krila. Pri visokih hitrostih (odpr ti trimi + speedbar) je treba uporabljati le zunanje krmilne linije, lahko pa izvedemo tudi nekaj popravkov s sistemom TEA / TST.

Ker je krmiljenje razdeljeno, lahko izkušeni pilot prilagodi zaviranje po lastni želji. Tudi druge sisteme, ki so znani iz naših prejšnjih kril (ALC ali TST), lahko uporabite brez težav pri namestitvi. Vse je odvisno od izkušenj in ustvarjalnosti pilota. Kdor leti v tem razredu jadralnih padal, se lahko prilagajajo svojemu slogu.

Kot vsa naša jadralna padala, se Hadron v celoti proizvaja v Evropi, v naši poljski tovarni. Tako je možno skrbno spremljati zapleten proizvodni proces, razdalja med idejami oblikovalca in njihovo izvajanje pa je čim krajša. Poleg tega je Hadron prvo jadralno padalo, ki ga izrežemo izključno z nedavno kupljenim vrhunskim laserskim rezalnikom. Osupljive zmogljivosti tega stroja omogočajo serijsko rezanje zapletenih, ozkih delov v velikem številu, kot tudi njihovo najboljšo porazdelitev glede na tekstilno strukturo. Brez takšne natančne tehnologije, ki nam je na voljo, proizvodnja Hadrona preprosto ne bi bila mogoča.

Barve

Blue

Lime

Maroon

Fotogalerija

Povpraševanje

Pošlji nam vprašanja, naročila, kontaktiraj nas brez zadržkov.

Prijavi se na E-novice

Prejmi vse novosti in nore popuste na svoj e-poštni naslov!