Snake XX

To je zahtevno krilo za zahtevne pilote. Najvišja zmogljivost je na voljo za hitre slalomske tečaje z najboljšo okretnostjo. Je vrhunsko krilo. Kljub najvišjim željam smo se trudili, da bi ohranili legendarno stabilnost, znano iz drugih refleksnih jadralnih padal.

Razvoj Snake XX je bil osredotočen na ustvarjanje najboljše predstave za vse bolj priljubljena slalomska tekmovanja. Profil Shark-nose omogoča boljši pretok zraka na vodilnem robu in višji zračni tlak znotraj krila pri kateremkoli napadalnem kotu. Vrhunske značilnosti so sintetične palice (Flexi Edge Technology), ki bistveno izboljšajo značilnosti vzleta in ščitijo pred kolapsih pri visokih hitrostih. Poleg tega je sprednji del krila dodatno stabiliziran s tehnologijo LE2R (dvojno ojačanje Leading Edge). Višje razmerje, nekoliko več celic in spremenjeni lok daje boljšo ekonomičnost in okretnost krila.

Snake XX se razlikuje od prvotnega Snake-a; je hitrejši, bolj okreten in učinkovitejši, a vsekakor bolj zahteven in ne dopušča napak. Namenjen je izkušenim pilotom (vsaj 300 ur paramotornega letenja na podobnem razredu kril, npr. Snake, Hadron, Hadron 1.1). Te zahteve niso pretirane; zaradi lastne varnosti jih skrbno upoštevajte.

Snake XX je 4-liner: visoka hitrost in stabilnost se lahko uspešno ujemata le v tem sistemu dvižnikov, kar omogoča natančno porazdelitev tlaka v vseh območjih refleksije.

B dvižnik je zasidran na škripcu, kar zmanjšuje sile hitrosti (prej je bil preprosti quicklink).

V Dudek-ovih jadralnih padalih izboljšujemo ne le letalsko zmogljivost, temveč tudi nenehno skrbimo za izboljšanje kakovosti proizvodnje. V skladu s tem je Snake XX izdelan iz najkakovostnejših materialov Porcher Skytex. Skupaj z laserskim rezanjem, natančnim šivanjem in zaključkom vsake majhne podrobnosti, je Snake XX mojstrovina.

Jasno je, da je Snake XX član nove umetniške družine – XX štirih elementov, kot so zrak, voda, zemlja in ogenj.

Jadralno padalo je trenutno na voljo v 5 velikostih – 15, 16, 18, 20 in 22. Priporočamo, da izberete velikost tako, da bo razmerje obremenitve krila znotraj območja od 6,5 do 9 kg / m2.

Velik uspeh prvotnega Snake-a nas je prisilil , da zaenkrat ohranimo svojo proizvodnjo, tako da lahko izkušeni slalomski piloti svobodno izberejo jadralno padalo, ki najbolj ustreza njihovim potrebam.

Snake XX je standardno opremljen z 2D in PA krmilnimi sistemi (PA pomeni Power Attack ali Paap Kolar sistem).

Ker je glavno krmiljenje razdeljeno, lahko izkušeni pilot prilagodi potek zadnjega roba svojim potrebam.

Spodnji sloji so izdelani iz obloženih linij.

Sistemi za trimanje in hitrosti spremenijo napadni kot in dvignejo zadnji rob krila, tako da se projicirana površina in tetiva zmanjšata za približno 15%. S tem se poveča obremenitev krila in hitrost jadralnega padala, medtem ko premikanje središča tlaka v krilu naprej poveča stabilnost naklona. Posledično ima Snake boljšo odpornost na zapiranja in večje razmerje, kar pomeni veliko boljše delovanje (zlasti pri visokih hitrostih).

Zmanjšana refleksija Snake-a na zaprtih trimerjih se deloma nadomesti z manjšo velikostjo glede na vzletno težo. Posledica je višja obremenitev krila.

Barve

Earth

Fire

Air

Water

Fotogalerija

Povpraševanje

Pošlji nam vprašanja, naročila, kontaktirajte nas brez zadržkov!

Prijavi se na E-novice

Prejmi vse novosti in nore popuste na svoj e-poštni naslov!