Nucleon XX

Nucleon XX, tako kot WRC, je bil izdelan s tehnologijo Flexi Edge, ki ponuja boljšo aerodinamiko prednjega roba. Druga ključna značilnost je profil Shark Nose, ki zagotavlja visok pritisk v območju dovodnih celic ( še večja varnost) pri polni hitrosti / kotu leta. Tudi 3D baloniranje je bilo upoštevano še natančneje kot prejšnja krila.

Zaradi teh in drugih rešitev se je kakovost vzleta izboljšala, vodilni rob pa je še bolj trden, kar zagotavlja dodatno zaščito pred zaprtji.

Kot dodatni učinek, smo dobili povečano dviganje, tako da je krilo sposobno prenašati večje obremenitve. Kot neposredni rezultat so vse velikosti nekoliko manjše, do 3 kvadratne metre na dano pilotovo težo.

Prvič v tej kategoriji smo se odločili, da 2D krmiljenje ponudimo kot standardno funkcijo. To vključuje natančno zasnovan napredek, tako da se lahko jadralno padalo zanesljivo in brez napora usmeri. Pri visokih hitrostih se lahko jadralno padalo zelo natančno krmili z novim, izboljšanim ročajem TST.

Nucleon XX športna obletnica barvnega oblikovanja štirih elementov – zraka, vode, zemlje in ognja.Certificiran bo za paramotoring v shemi DGAC.

Barve

Earth

Fire

Air

Water

Fotogalerija

Povpraševanje

Pošlji nam vprašanja, naročila, kontaktirajte nas brez zadržkov!

Prijavi se na E-novice

Prejmi vse novosti in nore popuste na svoj e-poštni naslov!