OPTIC 2

Struktura krila je ojačana s togimi palicami (tehnologija Flexi Edge) in mini rebri na zadnjem robu, kar resnično zagotavlja gladko in stabilno krilo pri celotnem razponu hitrosti. Še ena rešitev, ki izboljšuje aerodinamiko in stabilnost, je tehnologija Shark Nose. Spremenjen je tudi stabilizator. Vse te tehnologije prihajajo iz tekmovalnih kril in v kombinaciji s tri linijskim vrviščem zagotavljajo pasivno varnost in izjemno aerodinamično zmogljivost.

Optic 2 ima nekatere refleksne lastnosti. Krilo je odporno proti zapiranjem, enostavno za dvig in odlično vodljivo. Posebno pohvalo ima velika stranska in vzdolžna stabilnost.

Sodobni nosilni trakovi širine 20 mm so opremljeni s škripci s krogličnimi ležaji (SmartPulleys), posebej izdelanimi po naročilu, skupaj z domačim dizajnom. Vsestranske in udobne krmilne ročke ACT z magneti se lahko prilagajajo individualnim željam.

Kot rezultat tega je, da imate krilo, ki bo zlahka drselo v najmanjšem dviganju, in dosegalo velike razdalje v značilni turbulenci termično aktivnega dne. Delovanje pospeševalnikov je varno in udobno tudi v zahtevnih razmerah.

Optic2 ima veliko hitrosti, veliko tendenco dviganja in na splošno preprosto želi leteti. Nove barvne sheme temeljijo na standardni paleti štirih elementov in jih je kot vedno oblikoval Włodzimierz Bykowski.

Optic 2 je izdelan v novi tehnologiji, ki uporablja natančnost laserskega rezalnika. Vse proizvodnje faze so izvedene na Poljskem in so zaključene pod strogim nadzorom samega oblikovalca, kar zagotavlja največjo evropsko kakovost.

Certificiranje

Optic 2 ima teste EN / LTF B kategorije, kot tudi test obremenitve.

Barve

Air

Earth

Fire

Water

Fotogalerija

Povpraševanje

Pošlji nam vprašanja, naročila, kontaktirajte nas brez zadržkov!

Prijavi se na E-novice

Prejmi vse novosti in nore popuste na svoj e-poštni naslov!