MACH 1.1

Mach 1.1 je zasnoval Jean Baptiste-Chandelier, specialist za freestyle / akrobacijsko jadralno- padalsko letenje. Še posebej pomembna predpostavka zasnove je bila ustvariti čisti užitkek v občutku letenja, skupaj s sposobnostjo hitrih in dinamičnih akro manevrov.

Mach se je že izkazal kot odličen za akrobatska tekmovanja. Na tako hitrem in dinamičnem krilu, ki povsem ohranja pritisk v krilu pri vseh manevrih, lahko pričarate spektakularno predstavo.

Za zagotovitev visokega notranjega tlaka je Mach 1.1 opremljen z novim sistemom notranjih strukturnih ventilov, s čimer je zagotovljena trdnost kupole med npr. manevrom “Infinity tumbling” .

Vodilni rob je še vedno izveden v FET tehnologiji (FlexiEdge Technology). Elastične palice mu omogočajo, da je bolj čvrst in gladek, kar znatno izboljša veliko področji letenja – od lažje polnitve krila do povečane varnosti in boljše aerodinamike.

Nenavaden videz Macha je učinek uporabe modrih reber, izdelanih iz posebnega Porcherjevega tekstila, izdelanega posebej za nas. Vse površine so izdelane iz standardnega Dominicotexa 41g.

Mach je izdelan po novi tehnologiji, ki uporablja natančnost laserskega rezalnika.

Celoten proizvodni proces poteka na Poljskem, pod strogim nadzorom  Piotra Dudeka, ki zagotavlja največjo evropsko kakovost.

Barve

Blue

Red

Steel

Fotogalerija

Povpraševanje

Pošlji nam vprašanja, naročila, kontaktirajte nas brez zadržkov!

Prijavi se na E-novice

Prejmi vse novosti in nore popuste na svoj e-poštni naslov!