NUCLEON WRC CABRIO

Rahle spremembe v dizajnu v primerjavi s tradicionalnim, neokrnjenim Cabrio je jadralnem padalu prinesel večjo okretnost. Pametne povezave med mylar ojačitvami in sintetičnimi palicami (kot npr. Hadron) povzročajo enostavno polnjenje in ostrejši prednji rob.

Krilo se z lahkoto in gladko dvigne nad glavo. Z dobro konfiguracijo trimerjev in zadostnim dvigovanjem moči motorja, A dvižniki niso nujno potrebni (krilo se dvigne samo od sebe) – zelo pomembna značilnost za trike pilote.

Hitrostni razponi trimerjev so se rahlo razširili. Tudi najvišja hitrost se je povečala.

Druga novost je ALC + (izboljšan krmilni sistem ALC) – je bolj učinkovit in uravnotežen, tako da je upravljanje bolj gladko.

Nucleon WRC Cabrio kljub manjšim spremembam ni vključen v standardne verzije certifikatov. Zato morajo vsi piloti, ki skrbijo za letenje certificiranih jadralnih padalcev, ostati z originalnim Cabrio, ki bo ostal v redni serijski proizvodnji.

Nucleon WRC je akcijski / reakcijski razred jadralnih padal, zasnovan na ideji linearnih pospeševalnih lastnosti in omejenega refleksa pri počasnih nastavitvah trimerja. Rezultat je 100% refleksno, trdno in udobno krilo odlične zmogljivosti, izjemno varno v svojem razredu, s karakteristikami upravljanja, podobnimi klasičnim profilom (v nizkem hitrostnem obsegu).

Na voljo je tudi lahka različica Nucleon WRC. Zasnovan je bil s pomočjo tandemskih kril Nucleon WRC Duo. To je praktično enako kot Cabrio, edina razlika pa je v svetlejšem odtenku – Skytex 32 Evolution +. Zaradi tega sta polnjenje in vzlet še lažja, kar je še posebej pomembno za tandeme, ki vzletajo nožno. Razpon teže Duo: 170-240 kg. Opomba – lahka tkanina je na voljo le v naslednjih barvah: bela, siva, kostanjeva, oranžna, modra. Zato se barvne sheme razlikujejo od standardne različice – jasno opozorite na to, kadar naročate.

Barve

Blue

Red

Steel

Yellow

Orange

Fotogalerija

Povpraševanje

Pošlji nam vprašanja, naročila, kontaktirajte nas brez zadržkov!

Prijavi se na E-novice

Prejmi vse novosti in nore popuste na svoj e-poštni naslov!